Subscribe Us

Header Ads

taliban til norge

Før Taliban tok over hadde Muzhda og Saboor eit godt liv i hovudstaden Kabul. Ahmed jobba for norske styrker i Afghanistan.


Pin On Moderne Vikinger

Afghanistan har vore på veg i feil retning over veldig lang tid.

. Privat Snudd opp ned. Står det til Talibans religiøse politi i Afghanistan så skal chauffører fremover afstå fra at høre musik og undlade at samle kvinder op hvis ikke de klæder sig efter den islamiske påklædning. På flyet er også Anas Haqqani broren til lederen for Haqqani-nettverket som står bak noen av.

Klart at Taliban trenger litt penger til å betale strømregningen de har da mange andre viktigere ting å. Så er det jo slik at dette er offentlige penger som. Jeg bør likevel legge til at valget av Taliban-navnet for avisen selvfølgelig er inspirert av den afghanske Taliban-bevegelsen som er den eneste motstandsbevegelsen i verden som har greid å kaste ut amerikanerne fra landet sitt.

- Taliban Norge er ingen medlemsorganisasjon. Hassan jobba for dei norske styrkene i Afghanistan i åtte år. Ifølge avisen vil møtet vare i tre dager og det starter førstkommende.

En delegation fra Taliban sidder netop nu i et privatfly med kurs mod Norge hvor de skal forhandle om nødhjælp. Taliban indstillede udstedelsen af pas kort tid efter at de generobrede magten den 15. August da titusinder var taget til Kabuls lufthavn i håb om at komme ud af landet om bord på udenlandske fly.

Det er en politisk stor fjær i hatten for fredsnasjonen Norge og føyer seg inn i rekken av andre høyprofilerte saker som Norge har vært vertskap for. Evakueringen av Jamila Afghani og Nargis Nehan og mange flere som dem viser at vi ikke har noe system som legger til rette for at menneskerettighetsforsvarer kan fortsette sitt arbeid i Norge. Med ambassadør Ole A.

Han er blant dei som har trygla om å. 2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.

Lindeman i spissen i møte med representanter for Taliban i Kabul tidligere denne uken. Bin Laden blev fløjet til Afghanistan med hjælp fra mujahedin-lederne og da Taleban kort efter havde sat sig på magten måtte han sværge troskab til Taleban for at få lov at blive i landet. Dette sier ikke at.

Stor takk til Sigrid Bonde Tussvik som løfter frem en veldig viktig sak. Derfor var det naturligt for bin Laden at søge til Afghanistan da han i 1996 blev tvunget til at forlade Sudan hvor han havde opholdt sig siden 1992. Den vesle familien var trua av Taliban men fekk tilbud om å kome til Norge av norske styresmakter.

Knækker jule-cd og børnefilm. Afghanistan-ekspert Arne Strand trur ikkje det finst noko alternativ til å samarbeid med Taliban. New Delhi Jan 7 IANS Women and girls without a close male relative accompanying them were banned from entering coffee shops in Afghanistans Herat province Raha Press reported.

Skal ikke køre kvinder uden tørklæde. En fjær i hatten for det norske. Taliban på vei til Norge i privatfly.

Taliban indstillede udstedelsen af pas kort tid efter at de generobrede magten den 15. Taliban ønsker et radikalt og fundamentalistisk islamisk styreform i Afghanistan hvor Sharia-lovgivningen er gældende. Musik hvide sokker og drageflyvning forbudt.

August da titusinder var taget til Kabuls lufthavn i håb om at komme ud af landet om bord på udenlandske fly. Muzhda var advokat som mellom anna jobba mykje med menneskerettar og Saboor studerte også jus. Taliban kom på døra måtte flykte frå landet.

- For ein måned sidan lova norske styremakter å hente oss til Norge. Feks Oslo-avtalen mellom Israel og PalestinaPLO. Det er VIPs fra hele verden som kommer til Norge for å ha samtaler med Taliban.

Bygningerne nåede dog kun at stå tomme et par dage så rykkede 56 medlemmer af Taliban ind. Verdens land har vært skeptiske til hvordan de skal håndtere situasjonen. Hver barnefamilie i Norge gir rundt 30000 i året i u-hjelp over statsbudsjettet.

Bernat ArmangueAP Av Hans Andreas Starheim journalist. Taliban har desuden nære forbindelser til terrororganisationen al-Qaeda men modsat denne holder Taliban sine terrorangreb inden for Afghanistans og Pakistans landegrænser. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

En norsk delegasjon th. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan. 1 day agoTaliban på vej til Norge.

Her er Talibans utenriksminister på vei til Norge sammen med restene av delegasjonen. På søndag kommer Taliban til Norge. Men så blei det stille.

1 day agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Norge har invitert representanter fra Taliban til Oslo 23. Siden har de hatt den.

Delegasjonen fra Taliban er på vei til Norge i privatfly. Det er i Oslo-området de søndag skal ha samtaler. 2 days agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.

Vi trudde vi var redda fortel han til TV 2. 2 days agoTaliban tok makta i Afghanistan. Forleden tog den norske avis Aftenposten tilbage til.

Samfunnsinstitusjonane har vore prega av omfattande korrupsjon og svak styring. Nå ser det ut til at det går bedre.


Pin On Military


Pin Pa Sunnfjord


Vakre Kjokken Kakefat


Pin On Tactical


Fsk In Kabul 2014


Pin On No


Norway On Instagram Photos And Videos


First She Survived An Assassination Attempt By The Taliban Then She Won A Nobel Peace Prize And Now Malala Yousafzai Is Education Girls Education Malala Fund


Charts Which Country Is Home To The World S Richest People The Wealth Of Nations Richest In The World Map


Pin On Military Heroes


Pin On Usa


Filipe Moura On Twitter Sunset Wallpaper Nature Wallpaper Lake Tekapo


Unofficial Flag Of Jamtland Jamtland Wikipedia Sweden Travel Denmark Travel Sweden


Skredovelse I Rauland 2 April 2012 Med Norsk Luftambulanse Rode Kors Og Norske Redningshunder Ovelser


Villapaprika Cottage Decor House Exterior Outdoor Decor


Elisabeth Heier Food Cases Coffee Recipes Food


Pin Pa Fly Like An Eagle Don T Look Back


Pin On Military Heroes


Pin On Norge

Posting Komentar

0 Komentar